Is uw domein nog vrij?

Domeinregistraties vanaf € 0,95 per maand! Webhosting vanaf € 5,00 per maand!

Wat is webhosting?

Om uw website op het internet aan te bieden heeft u ruimte nodig op het internet om de bestanden van uw website op te zetten, zodat uw bezoekers deze bestanden kunnen bekijken. Daarnaast moet de bezoeker van uw site een adres weten om deze webruimte te bereiken. De computer waar u nu achter zit is ook aangesloten op het internet en zou eigenlijk prima gebruikt kunnen worden om uw website op te 'hosten'.

Uw computer heeft al een adres op het internet gekregen van uw internet provider (bijvoorbeeld UPC, KPN, Xs4all), maar dit is een ip-adres bestaande uit getallen en puntjes. Om uw computer of website een naam te geven heeft u een domeinnaam nodig. Dit domeinnaam kunt u koppelen aan het ip-adres die u gekregen heeft van uw provider. Zo is uw computer bereikbaar voor uw bezoekers. Maar daarmee bent u nog niet klaar. Om achter dit domeinnaam een website te zetten, zult u op uw computer een webserver moeten installeren. Een webserver is software die de bestanden van uw website teruggeeft aan de bezoekers van uw website als er om gevraagd wordt.

Met de juiste kennis kunt u zo dus zelfs vanaf uw computer thuis een website op het internet zetten. Dit is leuk voor een hobby project of een website die (nog) niet zoveel bezoekers heeft.

Een webhosting provider zoals K&R Solutions neemt dit allemaal van u over. De webserver software (apache 2) waar uw site bij K&R Solutions op draait is geïnstalleerd op professionele servers die in een weer professioneel datacenter staan. Het voordeel tegenover het hosten van uw site op uw internet verbinding thuis is dat uw website een snellere verbinding naar het internet heeft, het onderhoud van de hardware geregeld wordt door uw hosting provider en dat de servers dag en nacht bewaakt worden. Er wordt altijd gezorgd voor de juiste condities om uw website online te houden.

 

Overzicht van uw bestelling

Totaal ex. BTW: € 0,00 pm
Totaal incl. BTW: € 0,00 pm
Bestelling afronden
Veilig betalen via uw eigen bank

Klantenlogin Het centrale beheer van uw K&R Solutions producten

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Copyright © 2019 K&R Solutions. Alle rechten voorbehouden.
E: info@kr-solutions.nl - H: helpdesk@kr-solutions.nl