Is uw domein nog vrij?

Domeinregistraties vanaf € 0,95 per maand! Webhosting vanaf € 5,00 per maand!

Drupal 7 Webhosting

 
Drupal 7 is een CMS Systeem wat veel gebruikt wordt voor krachtige webapplicaties. Met Drupal 7 is het mogelijk om modules te downloaden en te installeren welke gemaakt zijn door verschillende ontwikkelaars. Ook is het mogelijk om je eigen module te ontwikkelen en te gebruiken.
 
Alle servers van K&R Solutions zijn geschikt voor het hosten van Drupal 7 en Drupal 8 web applicaties en websites.
 
Bij alle webhostingpakketten van K&R Solutions worden de onderstaande opties standaard aangeboden. Bij K&R Solutions bieden we de tools aan waarbij het plaatsen, beheren en het ontwikkelen van websites of webapplicaties snel en efficient kunnen worden uitgevoerd.
 

SSH (Secure Shell)

Met SSH is het mogelijk om beveiligd in te loggen op de console van de server. Voor het opzetten en beheren van een Drupal 7 website is ssh een must-have. Bij elk hosting pakket van K&R Solutions zit dit dan ook standaard bij inbegrepen.
 

APCcache (Alternative PHP Cache)

APC (Alternative PHP Cache) is een caching mechanisme voor PHP. Met APC Cache wordt de gecompileerde PHP code opgeslagen in het RAM geheugen waardoor de website een stuk sneller laad.
 

OpCache

OpCache is de opvolger van APC Cache(Alternative PHP Cache) en is beschikbaar vanaf PHP versie 5.5. OpCache slaat gecompileerde PHP scripts als bytecode op in het RAM geheugen. Dankzij dit caching meganisme wordt de website of webapplicatie vele malen sneller geladen.
 

PHP 5.5

PHP(Hypertext Preprocessor) is een scripttaal waarmee webapplicaties gemaakt kunnen worden. Met PHP versie 5.5 is het mogelijk om de nieuwste frameworks en de nieuwste CMS-systemen te gebruiken.
 

Git

Git is een versiebeheer systeem waarbij veranderingen in een bestand of een groep van bestanden over de tijd wordt bijgehouden. Zo kan er ten alle tijden terug gegaan worden naar een eerdere versie of gekeken worden welke wijziging door wie is gemaakt.
 
Bij alle hosting pakketten van K&R Solutions is het mogelijk om gebruik te maken van een Git repository. Het is mogelijk om uw eigen repository te hosten of de code van een website uit een remote repository te halen.
 

Drush

Bij elke Drupal7 installatie van uw website is het tevens mogelijk om gebruik te maken van drush. Met Drush is het mogelijk om de cache te legen en modules te installeren en aan te zetten in een handomdraai.

Overzicht van uw bestelling

Totaal ex. BTW: € 0,00 pm
Totaal incl. BTW: € 0,00 pm
Bestelling afronden
Veilig betalen via uw eigen bank

Klantenlogin Het centrale beheer van uw K&R Solutions producten

Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Copyright © 2019 K&R Solutions. Alle rechten voorbehouden.
E: info@kr-solutions.nl - H: helpdesk@kr-solutions.nl